Kokken selv!

Hei!

Jeg heter Tina og er … ja, hva er jeg? Akkurat nå er jeg lærer. Jeg er også journalist. Straks er jeg student igjen i tillegg. Felles for alle de tingene er at man trenger mat. Mmmmm. Mat.

Denne bloggen startet som en del av praksisen vi hadde første semester på journalistikk-utdannelsen. Jeg liker å spise mat, og jeg liker også å lage mat. Og så er det gøy å tenke på at andre kanskje kan dra litt nytte av det som startet som kløning på kjøkkenet, men som nå ofte blir noenlunde vellykket. Rekorden min er en burger som en kamerat av meg sa seg villig til å betale penger for.

Innleggene kommer nok litt her og der, avhengig av hva vi lager og hvor interessant og avansert det er, men innimellom vil det komme oppdateringer, altså.

Så følg med. Stikk innom av og til. For alt du vet, er rekordburgeren rett rundt hjørnet…

Reklamer

3 svar til Kokken selv!

 1. Janne sier:

  Hei Tina!
  Herlig at du skriver opp prisene, det liker jo fattige studenter. Lekte litt med tanken på å lage en blogg om billig og bra studentmat – men det ble med tanken. Nå kan jeg følge deg istedet!

 2. Samen!!! sier:

  Hei Tina::) Så flott at du har laget en blogg om mat»selv om du har stjelt navnet etter hun svenske på tv» men dog arti:)

  Xoxo feit matelsker:)

 3. Brit Smestad sier:

  Hei Tina,

  Dette er helt supert! Det er ikke bare «fattige studenter» som kan finne noe godt å spise her! For eksempel så er dette en flott blogg å sende Emilie (16) til, sånn at hun kan bli inspirert til å lage middag til familien.

  Bra jobba, og fortsatt lykke til med studiene!
  Brit:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s