Oppskrift: Spaghetti med kjøttsaus

Spaghetti er en pastatype, italiensk, som man kan servere med mange forskjellige sauser. Jeg er glad i spaghetti med tomat- og kjøttsaus, og tenkte at jeg kunne dele oppskriften jeg bruker her. Det er veldig enkelt og går kjapt å lage!

Utstyr:

  • Stekepanne
  • Kjele

Pris: ca. 52 kr

Ingredienser:

  • 400 g kjøttdeig (40 kr)
  • En boks hakkede hermetiske tomater (10 kr. Velg gjerne hermetiske tomater med urter eller krydder i – jeg valgte med hvitløk og oregano.)
  • Spaghetti til to (First Price, ca. 2 kr)
  • Diverse krydder du har i hylla – salt er viktigst.


Fremgangsmåte:

Kok opp vann og ha i pastaen når vannet koker. Tilbered som det står på pakken, og husk å følge med på den mens du lager resten av maten. Den er ferdig kokt når den ikke er hard å tygge lenger – eller når den sitter på veggen hvis du kaster den. Det er nok lurest å smake til – blir mindre gris.

Ha kjøttdeigen i stekepannen og stek den ved middels varme til all kjøttdeigen er stekt. Den er ferdig når det ikke er mer rosa synlig.

Ha i boksen med hermetiske tomater og fyll boksen med vann. Hell vannet også oppi stekepannen og krydre til slik at du synes det smaker godt. Smak til ofte, slik at du ikke plutselig har krydret for mye!

La innholdet i stekepannen koke til vannet har kokt ut igjen og den har begynt å tykne litt. Nå er sannsynligvis også spaghettien ferdig – husk å følge med på den. Forsyn deg med ønsket mengde og spis! Server gjerne med en salat til, dersom du skulle ha råd eller rester.

 

Dette innlegget ble publisert i 0-30 min, 40-65 kr, Oppskrifter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s